TVÅ VECKOR GAMMAL. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

TVÅ VECKOR GAMMAL.

Good morning beautiful 💗. Sovit gott? Jag och Sigge har haft världens mysigaste morgon ihop bara vi två. Jerry åkte till Oslo tidigt imorse, och när lillgrodan vaknade vid 8 i sitt rum hämtade jag in honom till mig och vi båda somnade om till tio. Han är en riktig liten tröttmössa – and I love it 😉.Gårdagens lunch med Vanessa.. .. OCH LILLA MARLON! Åhhh han var sååå fin och liten. Han var beräknad först den 8/12 men valde att komma tre veckor innan, så han är verkligen pytteliten. Mamma var hos frisören i stan (som ni ser på hennes sjukt snygga hår!!) och när hon var klar kom hon också förbi Langolo.Det framgår inte riktigt hur liten han är men nu väger han 3kg (två veckor gammal), och Sigge som vägde 3.6kg vid födelsen var ju huuur liten som helst.

Vi hade en jättemysig lunch och Sigge fick underbara presenter av Vanessa och Marlon, så gulligt. Efter gick jag i butiker och köpte mina sista julklappar och på kvällen kom Maja hit 💗. Jag köpte även en dunoverall till Sigge, kan visa den senare. Nu börjar det ju bli riktigt kallt men jag har haft svårt att hitta just den perfekta overallen..

Ha en fin dag 💗.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats