TRÖTT PÅ ALL YTA. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

TRÖTT PÅ ALL YTA.

Hej fina Du, hoppas allt är bra..

Jag har kommit fram till en sak.. och det är att bara skriva här inne när jag känner för det. Bloggen har varit min dagbok i över tio år och jag har i princip skrivit varenda dag med väldigt få undantag. På sistone har jag haft så mycket med allting runt omkring (livet..) att jag bara mått dåligt och fått ångest när jag tänkt på bloggen – och så ska det ju inte vara.. Det här ska vara en plats som får mig att må bra, och som ger mig andrum, energi och inspiration. Om du som läser kan hitta tips/inspo här inne eller bara få dig ett gott skratt.. då blir jag jätteglad, men jag kanske inte kommer uppdatera varje dag och det känns såå skönt att jag bestämt mig för det nu. Man vet ju aldrig vad som händer i framtiden men just nu känner jag att det här är rätt beslut. Det är verkligen inte kul att börja ett inlägg med “förlåt för min dåliga uppdatering”, eller att “blogga ikapp” och slänga in inlägg långt bak i tiden och låtsas som att de gjordes där och då. För det har jag gjort många gånger! Tidsinställt bakåt för att det inte ska vara för stora glapp.

Nu när jag jobbar heltid vill jag helst inte göra något annat än att vara med Sigge varenda lediga minut jag har. Han är det viktigaste för mig och när jag är med honom känner jag att ingenting annat spelar någon roll. Barn är äkta och de gläds åt det lilla. Fastän han knappt är 1.5 år känns det som han redan lärt mig ALLT om livet. Han har gett mig svar på alla frågor och jag nöjer mig med allt så länge han är lycklig. Det måste inte vara svårare än så! Jag är så sjukt trött på all ytlighet! Verkligen så trött på allt som har med perfekta Instagramflöden, redigerade bilder och onaturliga poseringar att göra. Gud vad jag lärt mig mycket sedan jag blev mamma! Livet händer NU och det händer i verkligheten! Inte genom en iPhoneskärm! Visst tycker jag också det är kul att scrolla igenom Instagram eller läsa kändisbloggar ibland, men det är ju egentligen SÅ extremt litet och oviktigt i jämförelse med allt det som händer på riktigt.

Mycket förändras med tiden.. Den största förändringen för mig de senaste åren har varit mitt sätt att se saker på. När jag blev mamma fick jag såå många nya insikter.. Saker föll på plats och jag fick helt andra värderingar. Jag uppskattar saker på ett helt annat sätt än innan, tar inte lika mycket för givet längre och känner mig tacksam VARENDA DAG över att jag får vara mamma till en underbar liten pojke som är frisk, trygg och glad. Det finns ett lugn inom mig idag som inte fanns där innan jag fick barn, och jag känner mig väldigt säker på vem jag är och vad jag vill.

Så.. från och med nu kommer jag bara lägga min tid på det JAG mår bra av.. Familjen och mina älskade vänner. Vill bara ha genuina och SNÄLLA människor i min närhet, och jag vill alltid känna att jag kan vara mig själv fullt ut – det är så viktigt för mig att känna just det.

Mitt lilla lyckopiller på tåget till Malmö förra helgen <3.

Mmmh gott med smoothie =).

Hoppas du får en fin dag. Jag ska på mitt livs första föräldramöte ikväll och det känns faktiskt lite komiskt.. Det låter liksom så himla vuxet hehe!? Men jag är taggad! =)

Tryck gärna på hjärtat nedan om ni gillar mina inlägg <3.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats