TIO MÅNADER. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

TIO MÅNADER.

Stooora killen! Kan ni förstå att den här lilla saken blir TIO MÅNADER imorgon!? Jag fattar noll. HUR kan det ha gått såhär fort???Hej förresten <3. Imorse var vi på BVC för Sigges 10-månaderskontroll. Det var dels vår vanliga barnsköterska där (som jag älskar) och sedan en barnläkare. Det var en snabb men ändå omfattande kontroll där man undersökte hjärtat, lungorna, magen, snorren och sedan kollade de hans utveckling genom att “testa” honom på olika sätt. Allting såg perfekt ut och han charmade oss allihopa. Gud vad det där kändes som en typisk klyscha tagen direkt ur en mammas mun haha- men jag kände mig så stolt när han satt där i sina små jeans och flirtade med sina stooora fina ögon. Nu väger lillskiten 9kg och är 72cm lång. Han ligger fortfarande lite under medelkurvan men det viktigaste är att hans egna kurva går i rätt takt och det gör den. Jag älskar verkligen att vara på BVC – det är så mysigt! Älskade att gå hos min barnmorska på MVC också, det var alltid varmt och skönt i hennes rum och jag kände mig alltid så viktig och sedd. Måste nog bli gravid igen haha.

Jag håller på att storstäda här hemma men just nu har jag tagit en liten paus – det är nämligen tvätten som återstår och jag HAAATAR att vika tvätt och skjuter alltid upp det. Klädberget är högt nu och ger mig nästan ångest, men idag måste det bli gjort. Jag gillar städning när det kommer till att dammsuga, torka av och moppa just för att känslan av ett rent hem är det bästa som finns – men just färdigtumlad tvätt som ska sorteras och vikas är det värsta jag vet. Men men..

Imorgon åker vi till Malmö för några dagars familjemys med Sigges farmor och farfar. Ska bli riktigt skönt och kul att komma iväg lite. (Jag tänker mest på att vi kommer få sovmorgon…)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LL

    Haha bvc är supermysigt, blir nästan lite besviken när besöken går för snabbt… “jaha jag kom ju precis hit…” blandar nog ihop det med öppna förskolan ibland 😛 Får vänta till april för vår 10 månaderskoll..
    Vilka otroliga ögon han har!

Annons
stats