THE BEST IS YET TO COME. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

THE BEST IS YET TO COME.

Hej mina älskade vänner 💗💗. Shit vad jag saknat er! Känner verkligen det nu. Och att få skriva.. Det har varit skönt med en paus men jag känner mig själv och vet att jag mår som allra bäst när jag får ur mig allt som gömmer sig här inne 😊.

Jag fick nästan hög puls bara av att öppna appen jag gör inläggen i, men redan när jag skrev första raden märkte jag hur mycket jag saknat det här. För det här är mitt sätt att få ut känslor. Mitt sätt att tömma mig på saker som är jobbiga, som kanske gör lite ont och tynger? Men också mitt sätt att fylla min dagbok med ännu fler fina stunder, bilder, minnen.. Jag älskar mitt arkiv och läser det ofta 💗. Ibland känns det som att få hjärtat krossat – alltså att läsa. Som att någon hoppar jämfota på mitt hjärta. Men på ett sätt älskar jag verkligen att gå tillbaka till perioder då jag kanske var trasig, för då känns det som att jag åtminstone har någon som förstår mig. Att jag kramar om mig själv, länge, och torkar tårarna från mina egna tonårskinder.

Tre månader har gått. Mycket har hänt.. Jerry har sålt Kasai och är därmed hemma i princip lika mycket som en med ett “vanligt” jobb. Det är som ett helt nytt liv för oss alla och det betyder så så mycket för mig att vi är två om allting. Två om bajsblöjor och skrik men också två om allt det underbara i att vara förälder 💗.

Jag har också bytt jobb.. Jag sa upp mig en månad efter att jag började jobba igen efter mammaledigheten. Mina tider passade ingen i familjen och gick inte att rucka på. Jag började tidigt och slutade sent, så Jerry fick ta både hämtningar och lämningar på föris och jag kände att jag missade så mycket med min lilla skatt.. Hade ångest varje dag och kände mig så dum som inte kunde hämta mitt barn. Så jag sa upp mig, och även om det var det bästa för mig var det jättejättejobbigt. Grät sista dagen och bröt ihop (nästan lite panik) när jag insåg vad jag hade gjort. Jag hade världens bästa chef och finaste kollegorna. Dessutom gillar jag nog inte förändringar sådär väldans mycket, och jag är en person som lätt binder starka band – därför blir avslut ofta väldigt känslosamma och dramatiska för mig. Är du också så? När man vet vad man har är det svårt att se hur någonting nytt ska kunna bli lika bra. Meeen, den första november började jag jobba som administrativ kontorsassistent på ett läkemedelsföretag i Alvik, och hittills känns det jättebra. Det är nära och jag jobbar deltid vilket betyder att jag hämtar Sigge runt halv 4 varje dag. Så så så magiskt. Det känns så bra i magen och i hjärtat – jag gjorde helt rätt val. Och mina nya kollegor är väldigt fina de med <3.

Tvåtusenarton var ett konstigt år för mig. Inte ett av mina bästa, även om jag har många fina minnen med familjen 💗. Jag tappade nog bort mig själv lite, det var så mycket runt omkring som tog mitt fokus att jag glömde mig. Men. The best is yet to come eller vad är det man brukar säga?

Nyårspuss från mig till Dig!

Love, M

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats