T O U C H D O W N. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

T O U C H D O W N.

Hej från andra sidan jorden (okej riktigt så långt borta är vi inte men det känns så) 💗.

Flygresan igår gick så himla bra. Sigge satt i våra knän hela tiden och sov bara totalt en halvtimme av 3.5h, resten av tiden var han bara glad och nöjd. Får nypa mig i armen varje gång jag reser med honom – det är inte ens liiite jobbigt! Min lilla Sverigekille 💗. Favoritutsikten <3. Första doppet blev i poolen igår när vi kom fram. Idag har vi varit på stranden och det har gått hur bra som helst. Det blir ju inte så mycket pressande i solen nu när man reser med en ettåring, men det gör mig ingenting. Ganska skönt att slippa tänka på att man “måste” bli knallbrun 😊. Dagens lunch 😊. Älskar vitlöksmarinerade räkor!! Alltså ääälskar. Kvällspromenad in till gamla stan. Så himla mysigt vid hamnen 💗. Sigge och mormor kollar på båtarna.

Nej hörni nu ska vi sova. Klockan är en timme mer här en hemma. Jag och mamma är som ett gift pensionärspar här – lägger oss före tio och är på frukosten innan åtta. Älskar det! Hemma somnar jag alltid jättesent så jag njuter verkligen av tidiga kvällar 🙌🏼. Dessutom har jag aldrig förstått hur man kan sova bort en hel förmiddag när man är utomlands, men alla är vi ju olika och tur är väl det 😊.

Godnatt 💗.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats