T A C K S A M. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

T A C K S A M.

God morgon vänner <3.

Måndag igen och sju tomma blad att fylla med det du mår bra av. Jag tror vi alla kan enas om att helgerna oftast känns för korta, men jag gillar ändå känslan av nystart.. Dessutom har jag haft den finaste helgen.. Verkligen det bästa av flera världar.

I fredags mötte jag upp Maja efter jobbet. Vi hade en riktig tjejkväl hemma hos oss med god mat och bubbel. När Sigge somnade tog vi varsin filt och satte oss ute på balkongen och bara pratade i timmar. Så himla mysigt! 
Att få vakna till ljudet av den här lilla apungen är det bästa som finns, Han väckte mig 06 i lördags men det var inte ens liiite jobbigt att gå upp – jag fick ju vara med honom. Jag tände ljus, satte på en tecknad film och dukade upp frukost framför TVn. Bara han och jag.. Jerry var ute i fredags och kom hem strax innan jag och Sigge gick upp hehe. Livets kontraster..

Efter frullen och en lång dusch åkte vi ut till Ekerö för att hämta mamma/mormor. Vi skulle till MOS och shoppa, men det slutade med att vi bara åt lunch, lekte i leklandet och gick runt. Vi köpte INGENTING! Hur är det ens möjligt? Jag hade flera saker på min inköpslista men hittade verkligen ingenting.. Tråkigt men ekonomiskt =). Vi åt i allafall lunch på Icha Icha och hade en väldigt mysig förmiddag. 
Eftermiddagsfika! Kladdig kladdkaka, saft och massor av mys. Jag känner mig alldeles nykär i Sigge efter den här helgen..

När pappan i hemmet började vakna till liv tog vi en promenad i det fina vädret. Älskar verkligen den krispiga höstluften.. 
Vi stannade i parken men Sigge är inte helt frisk så han ville mest sitta i vagnen.. Stackarn är galet hostig. Nätterna är såå jobbiga just nu, men jag tröstar mig med att det bara är en kort perio.d. Och det viktigaste för mig är inte min sömn utan hans mående. Vi båda var sugna på någonting riktigt onyttigt så till middag blev det inget mindre än lövbiff, kyckling, pommes, två olika såser, vitlössmör och sallad. Alltså.. GALET gott! Ibland är den enklaste maten också den godaste.. Jag och Jerry kör en “diet” i veckorna (utesluter kolhydrater och socker) så det var helt obeskrivligt gott att få doppa pommes i bea =)..
Han vet inte hur bra han har det..

Igår orkade ingen av oss laga mat så vi åkte ut till Quarti tillsammans med Jerrys bästa kompis. Väldigt mysigt sätt att avsluta veckan och helgen på. Med nära, kära och god mat. Oj vad mycket gott vi åt. Vi började med varisn förrätt plus en stor charkbricka att dela på. Jag tog svampsoppa som var sjukt god – tar alltid den när den finns på menyn. Riktigt höstig och full av fantastiska smaker! Till varmrätt tog jag fjällröding med svamprisotto som även den var tio poäng.

Söndagsmys är det bästa som finns. Speciellt när man får matcha med sin mini.. Vi somnade tidigt alla tre igår, så skönt.

Nu är jag snart framme på jobbet =). Puss och kram <3.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats