STÄNDIG KLUMP I MAGEN. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

STÄNDIG KLUMP I MAGEN.

Hej finaste ni 💗.

Jag började jobba heltid i måndags och har inte riktigt hittat tid till bloggen än – har inte hunnit komma in i min nya vardag..

Längtar så sjukt mycket efter Sigge hela dagarna, och går runt med en ständig klump i magen över att jag knappt hinner se honom i veckorna. Vi äter frukost ihop men när jag kommer hem från jobbet runt 18-tiden börjar han bli trött och somnar efter ungefär en timme.. Han är extremt pappig just nu och väljer Jerry före mig i precis alla situationer, vilket såklart gör ont! Jag vet att det bara är en fas men det märks tydligt att han “straffar” mig för att jag inte hämtar honom på föris och hittar på roliga saker tillsammans med honom.

Så ja.. just nu är det bara upp tidigt, jobba, skynda hem så fort jag bara kan, middag, leka lite med Sigge innan han somnar och därefter däckar jag soffan med J. Mysigt på sitt sätt men jag hatar att missa såhär mycket värdefull tid med den jag älskar mest, och det gör som sagt väldigt ont i mitt hjärta.

Imorgon är det äntligen fredag och jag ska inte förlora EN sekund med min unge i helgen. Älskar honom så SJUKT mycket 💗.

Nu ska jag göra oss varsin kopp te och så ska vi kolla Idol. Hoppas ni mår bra allihopa! Puss och kram.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Sigge har ju iaf kanontur med en mamma som längtar så mycket efter honom! 🙂 det känner han nog oavsett om han “surar” lite :p
    Jag jobbar bara deltid men nu vill jobbet jag ska jobba till 17 ett par dagar, så kommer inte kunna hämta min yngsta förrän ca kvart i sex. Trots sovmorgon ist så börjar det redan kännas jobbigt, ska strax ha inskolning…. med resvägen jag har blir det ändå så långa dagar för barnen.. =/ usch ångest

    1. Malin Andered

      Tack snälla du! Det är verkligen tufft, men skönt att veta att man inte är ensam i att känna såhär. Stor kram till dig 💗

Annons
stats