SOVIT SOM EN PRINSESSA. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

SOVIT SOM EN PRINSESSA.

God morgon 💗..

Jag har sovit så himla skönt inatt. Sigge fick ligga kvar på Ekerö då det kändes så taskigt att rycka upp honom och gå till bussen igårkväll.. Han har ju som sagt världens hosta (speciellt om nätterna) så mamma sa precis att hon förstod att jag var trött efter flera nätter med sjukisen.. SÅ skönt att få sova en hel natt men nu saknar jag min apunge 💗.🌸 MINI ME 🌸Så gulliiiig 💗.Världens sötaste mage!

Idag är planen att hänga i parken med mamma och Sigge, gå på 1-årskontroll på BVC och packa inför ikväll då vi flyger ner till Malmö. Vi saknar pappa men om Sigge fortfarande hostar och är dålig vet jag inte om han bör flyga i och med lufttryck osv. Vi får se, ska höra med BVC 🙌🏼.

Hoppas ni får en fin dag 🌸.

Puss och kram 💗.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats