SOMMARDAG. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

SOMMARDAG.

Hej vackra 💗. Tack underbara ni för den fina responsen på mitt inlägg om förlossningen. Jag blir verkligen innerligt glad när ni gillar det jag skriver, så tusen tusen tack för alla ord 😊.

Imorse var jag på BVC med Sigge för en tvåmånaderskontroll, och han fick även sitt första vaccin. Allting gick jättebra och han verkar hittills inte fått några biverkningar heller vilket känns skönt för mig 💗. Nu väger han prick fem kilo och är hela 58cm lång, mammas stora kille! När vi kom hem åt vi frukost med Jerry, och sedan packade jag in Sigge och vagnen i bilen för att åka ut till Sanna och hennes lilla Matteo. Det var första gången jag körde bil själv med honom men det gick hur bra som helst – han somnar så fort man börjar backa på parkeringen haha. Vi har haft en magisk dag i värmen och bara njutit av livet 💗. Jag är dock lite grillad, borde legat mer i skuggan, men när ungen sover får man passa på att pressa.. När jag var yngre var jag extremt solfixerad – var jämt knallbrun av solarium och spraytan. Idag bryr jag mig inte alls lika mycket men självklart känner man sig allra fräschast med lite färg =).

Nu ska jag och Sigge ha myskväll bara vi. Det har vi i och för sig nästan varje kväll men det är inte mindre mysigt för det 😊.. Stor kram 💗.

Kommentarer

Kommentera

  1. Sara

    Hur är barnvagnen ni har ? Är ni nöjda ? Lätt att köra ? Osv. Kan inte du göra ett inlägg om barnvagnen ?
    Kram

Annons
stats