SISTA DAGEN SOM NOLLÅRING. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

SISTA DAGEN SOM NOLLÅRING.

Hej fina du 💗.

Åh, jag och Jerry hade världens mysigaste kväll och morgon på hotellet. Vi behövde verkligen den tiden, känner mig så full av energi idag 😊. Rummet var helt magiskt! Eller ska man säga lägenheten? Så stooort, ljust och fint 💗.Det är något speciellt med hotellsängar.. Alltid så fluffiga täcken och mjuka kuddar.Min man 💗. Gårdagens middag 😉. I sängen framför en film. Så himla mysigt! Imorse vaknade vi upp utvilade och redo för det allra bästa med att bo på hotell – FRUKOSTEN. Buffén var magisk!

Jag kan verkligen rekommendera Scandic Kramer på Stortorget i Malmö. Sjukt fint, bästa läget och grym service 🙌🏼. Efter frukosten körde jag Jerry till jobbet (Kasai in the sky) och därefter raka vägen hem till min lilla kärlek. Alltså älskar honom så EXTREMT mycket 💗.. Det finns inget bättre än att se hans lilla ansikte efter några timmar ifrån honom. Man dör nästan. Vi har hängt ute precis hela dagen. Det har varit helt galet varmt – känts som i Grekland. Vi har gungat, lekt, busat, övat på att gå, matat ankorna, grillat och bara myst. Sista dagen som “nollåring”.

Imorgon ska vi väcka vår lilla (stora hihi) älskling med sång, välling och paket. Jag längtar! Nu ska jag försöka sova. Har varit på Kasai hela kvällen och hjälpt Jerry inför öppningen, är helt död nu 😂. Puss och kram 💗.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats