SAKNAT DEN KÄNSLAN. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

SAKNAT DEN KÄNSLAN.

Hej vackra du..

Wow vilken vecka jag har bakom mig.. Mycket kul, mycket nytt, mycket rolig matlagning och mycket kärlek.I lördags var det sommaravslutning på Poké Burger i Norrmälarstrand. Jag fick äran att bjuda dit ett stort tjejgäng och vi började kvällen hemma hos mig med lite bubbel. Och ja – Johanna är världens vackraste!!

<3.Maja, Johanna och Cornelia =). Så fina tjejer!!Dukningen var tio poäng ;).Min människa <3. Jerry var också på plats och det var så himla kul att få hänga lite med honom ute! Älskar honom <3. Alltid så stilig och snygg.Någon mittemot mig måste sagt något väääldigt roligt =)..… För jag skrattar på nästan varenda bild. Och det måste väl ändå vara ett kvitto på att kvällen var magisk? Det var den verkligen <3.

Efter middagen fortsatte festen på Mister French och vi dansade heeela kvällen, så sjukt kul! Jag stod såklart på borden.. VARFÖR måste jag alltid upp där haha.. Jag och Jerry kastade in handduken runt 02 och köpte med oss mat från Max. Bästa!!

I måndags började jag jobba och det har varit full fart hela veckan. Det känns så himla bra, verkligen. Jag har knappt hunnit längta efter min lilla skatt då jag haft så mycket att göra – men det har bara varit skönt. Att få hämta honom efter en dag på jobbet är verkligen helt oslagbart. Min älskade pojke!!

Veckan har gått i ett och idag är det äntligen FREDAG. Jag kom precis hem från jobbet och ska bara byta ut kavajen mot en skön myströja innan jag går till föris. Nu är det fredagsmys för hela slanten och sooom jag längtat. DET HÄR är det bästa med att ha börjat jobba. Helgkänslan! Att få komme hem en fredagseftermiddag, hämta hem lillen, sätta på sig myskläder, tända ljus, leka med honom, laga mat, ta ett glas vin, natta, krypa upp i soffan och bara vara… Åhh vad jag saknat det! 

Vi har gått till parken varje eftermiddag den här veckan bara han och jag. Druckit Festis, jagat varandra, gungat, upptäckt nya saker och bara myst. Jag är så kär i honom.

Önskar Dig en magisk helg! Puss och kram <3.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats