SÅ STOLT. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

SÅ STOLT.

Hej från Stockholm 💗.

Nu är vi hemma och även om det var jobbigt att åka ifrån Jerry känns det väldigt skönt att landa lite hemma 🌸. Min snälla kille som jämt bara hänger med på alla turer utan en enda sur min. Idag var första gången han inte sov på flyget – istället satt han och bjöd killen bredvid oss på russin, sin napp och så många skratt. Han gör mig alltid så STOLT 💗. När blev han så stor? Igår var det årets mjukglasspremiär 🙌🏼. Egentligen tycker jag bara det är gott så länge strösslet är kvar (vilket är typ tjugo sekunder), men det känns ändå som ett måste på sommaren. “Kan man få smaka lite tro?”Okej, en tugga! “Meeeer!!!!”

Äntligen är hans aptit tillbaka 💗.. Jerry tog ledigt igårkväll och vi utnyttjade det till max. Pizza, öl och jordgubbar på en picknickfilt bara vi tre. En av årets absolut mysigaste kvällar 🌸. Älskar verkligen att göra saker bara vi 💗, det händer inte ofta så därför njuter vi extra mycket av familjetiden 😊.

Nu har jag precis lagt Sigge och ska lägga mig med datorn på balkongen och kolla veckans Biggest Loser-avsnitt jag missat. Behöver verkligen tvätta, men det tänker jag skjuta upp för nu vill jag bara komma ner i varv och njuta av att vara själv. Imorgon ska jag på Bubbles and brunch med Frida och Johanna, Sigge ska sova hos mormor och morfar. Gissa om de längtar..

Puss på er och trevlig helg 💗🥂.

Kram

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats