PLÅSTER PÅ SÅREN. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

PLÅSTER PÅ SÅREN.

Alltså wow vilken match det blev igår! Så otroligt kul och det känns så jäkla spännande inför åttondelsfinalen på tisdag. Jag är inte superintresserad av fotboll i vanliga fall (även om jag spelade i många år och gärna hade kört tex korpen idag) men när Sverige spelar VM finns det liksom inget alternativ 😊. Jag och Frida kollade fotbollen på Poké Burger i Alvik och avnjöt varsin bowl samtidigt. Win win 🙌🏼. Idag har jag och den här lille göken hängt med Sanna och Matteo hela dagen. Bästa poolhänget 😉. Han kryper snabbt så det gäller att vara med haha.. Världens sötaste (och vildaste) unge, Matteo. Han är så full av energi och det lyser verkligen bus i hans ögon – precis som det ska på barn 💗. Bikini: Hunkemöller Kjol: Ivy Revel 🙌🏼Tack för en underbar dag 💗💗.

Nu har jag precis lagt mig efter att ha handdiskat ett stort berg med tallrikar, glas och bestick. Vår diskmaskin har pajat, och det känns som en extreeemt tråkig (och dyr) utgift att boka service så jag tänker tjura lite till och diska för hand tills dess..

Jerry åkte tillbaka till Malmö idag och meningen var att vi skulle följa med, men jag är inte riktigt klar i Stockholm än utan vill hinna umgås med alla här hemma så mycket jag bara kan 💗. När jag kom innanför dörren idag låg den här ljuvliga buketten på soffbordet. Jag älskar att få blommor! Det är verkligen det bästa jag vet. Stora rosa liljor som doftar i hela lägenheten. Blev väldigt glad och också lite rörd.

I relationer går det ju upp och ner och vi har väl en ganska tuff tid bakom oss.. så den här buketten la sig verkligen som plåster på mina sår 💗. Tack för det älskling – älskar och saknar dig redan.

Jag är inte hel utan Jerry så är det bara. Vet inte vem jag är utan honom! Längtar sååå tills han kommer hem för gott och vi kan bo ihop som en riktig familj igen. Min familj 💗💗!! Jag är så stolt över oss.

Godnatt fina du som läser <3. Glöm inte att trycka på hjärtat nedan om du gillar inlägget. Kram.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats