P-FEST OCH FEBER. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

P-FEST OCH FEBER.

Hej vänner 💗.

Vi är kvar i Malmö, har inte riktigt bestämt när vi åker hem än men det blir förmodligen på fredag.

I söndags följde jag med Jerry på Kasais personalfest. Hela gänget från Stockholm kom ner och vi hade så himla kul. God mat, drinkar, solnedgång, musik och massor av skratt. Vi sov kvar på hotellet och igår när jag kom hem till Sigge var han kokhet. Igen! Alltså nu räcker det väl. Febern går inte ner och hostan är inte ett dugg bättre trots att han nu haft den i över två veckor. Sommarkvällar i mitt hjärta 💗. Solnedgången var m a g i s k! Så otroligt fint ögonblick. Min älskade lilla ängel.. Vi åkte in med honom igårkväll och nu har han åtminstone fått hostmedicin. Feber som inte ger med sig är tydligen inget konstigt på förkylda småbarn, men jag tycker så fruktansvärt synd om honom. Han som i vanliga fall alltid är glad, pigg och busig är nu istället låg, trött och så himla sjuk. Åhh vill bara byta plats med honom!! Det gör verkligen ont att se honom så sänkt.

Nu är det bara vila och fylla på med vätska och energi som gäller. Han får äta vad han vill när han är sjuk 😊 – det tycker jag är en mysig och rättvis regel! Godis, glass, saft.. Bara han får i sig något är jag nöjd 💗.

Hoppas ni slipper sjukstugan och att ni har överseende med att bloggen kanske inte är jätteinspirerande just nu.. När han är bättre och vi kan ta oss ut och hitta på saker kommer det bli mycket roligare här inne. Tills dess får ni bara stå ut och be för att han snart blir frisk 💗. Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats