KVART ÖVER TRE. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

KVART ÖVER TRE.

Hej finisar 💗.

Jag och Sigge är ute på Ekerö och har grillmys med familjen. Vi åker till Rhodos tidigt imorgonbitti och klockan står på 03:15 – ej mänskligt.

Hur som 😊. Det ska bli så himla mysigt att åka iväg bara jag, mamma och Sigge. Det blir tredje gången vi åker till samma hotell men första vi har tillökning med oss 💗. Ska bli underbart att få visa honom den platsen. Haha min tokstolle i sin nya kepa 😉. Frida tyckte han skulle ha den här hatten men han verkade inte gilla den lika mycket som hon 😂.

Nu ska vi kolla Sverige-Danmark och fixa det sista med packningen. Jag kan säga såhär – det var något lättare när man bara hade sig själv att tänka på, men jag tror jag har fått med det viktigaste 😊.

Ha en fin kväll så hörs vi när vi är på plats. Puss och kram 💗💗.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Hej!
  Har lite frågor kring vagnen du köpt från moweo , tycker du den är bra? Någon nackdel?
  Hur förvarar du den på flygplanet när du rest, vad för typ av väska alltså 😊
  Ska nämligen resa i juli och vill inte resa med en dyr vagn ifall den får skador 😛

  1. Malin Andered

   Hej! Vi älskar den. Otroligt lätt och smidig, tar ingen plats i bilen och fälls ihop på en sekund. Den enda nackdelen är väl att suffletten är ganska kort – med andra ord inte det bästa solskyddet nu när vi är utomlands.

   På Arlanda (och alla andra flygplatser) finns påsar du kan förvara vagnen i, men den här gången körde vi utan och den verkar inte tagit någon som helst skada av det.

   Hoppas mitt svar hjälpte! Kram

Annons
stats