KÄR I ETT PAR TOFFLOR. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

KÄR I ETT PAR TOFFLOR.

Hej fina ni 💗.

Nu är vi hemma igen och jag har såå många fina bilder att visa er, men först måste jag bara tipsa om Hunkemöllers underbara strandaccessoarer då jag fått en del frågor om mina nya tofflor. Jag är KÄR! Älskar dem verkligen! Passar både till klänning på middag/fest eller till bikini på stranden 💗.

På deras hemsida hittar du även sommarens snyggaste badkläder (klick) och skönaste underkläderna (HÄR) 🙌🏼.

Jag har på mig en vit virkad bikinitiopp från Hunkemöller och det var den enda jag ville använda i Grekland. Gav brösten perfekt stöd och fin form 🙌🏼.

Happy shopping 💗.

// Inlägget är i samarbete med Hunkemöller //

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats