KANTARELLTOAST. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

KANTARELLTOAST.

Hej fina du <3.

Igårkväll gjorde vi världens godaste höstmiddag – nämligen kantarellstuvning på toast och ett gott rödvin till. Ja, jag har äntligen lärt mig dricka det =)…

Lite mysigt förplock innan varmrätten. Två olika sorters tryffelsalami, en starkare korv, kex, vitlöksost och corinchons. 

Jag köpte färska kantareller på torget utanför oss. Så himla härligt med bra råvaror =).

Alltså så sjukt gott!

Börja med att rensa bort “skräpet” från svampen (kvistar osv). Smörstek tills färgen blir gyllenbrun och tillsätt matlagninsgrädde, kantarellfond och peppar. Salta EJ – fonden i sig är väldigt salt så det räcker med peppar. Servera på rostbröd. Enkelt men så himla gott och lite lyxigt tycker jag.

Idag ska jag in till jobbet några timmar för lite uppfräschning inför måndag då jag börjar. Sigge ska sova hos mormor och morfar hela helgen och ikväll blir det hämtmat och godis i soffan med mitt stora hjärta. Så underbart att få ha två killar att älska.. 

Önskar dig en magisk helg <3.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats