KÄNNER MIG SÅ MAKTLÖS. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

KÄNNER MIG SÅ MAKTLÖS.

Hej fina 💗.

Önskar jag kunde börja det här inlägget med något positivt, men tyvärr har Sigge varit så dålig idag att vi åkte in till barnakuten i Lund. Han har sovit heeela dagen och haft jättehög feber trots alvedon. Inte velat äta, knappt druckit, inte orkat krypa själv utan bara varit trött och apatisk. Jag blev så sjukt orolig framåt eftermiddagen så jag gick på min magkänsla och sket i att Vårdcentralen skickade hem oss igår och sa att det inte var några konstigheter med hög feber i fyra dagar för barn. Man känner ju sitt barn och idag var droppen för mig. Men.. hans sänka var bra och vi åkte hem efter en snabbtitt på honom. Tilläggas ska också att han hostar så mycket att det låter som lungorna ska kollapsa – men nu är det andra dagen i rad en läkare skickar hem oss så vi får helt enkelt lita på att det inte är något allvarligt. Har febern inte gått ner imorgon ska vi tillbaka, och jag hoppas verkligen jag blir väckt av min glada unge tidigt imorgonbitti! Vill inte behöva väcka en liten utslagen liten kille en dag till 💔.

Puss och godnatt från en orolig mami ❤️.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats