KALAS NUMMER 2. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

KALAS NUMMER 2.

Hej mina vänner 💗. Alltså WOW vilket väder! Sååå varmt och härligt. Helt underbart verkligen 🌸.

Sigge har dessvärre varit såå dålig de senaste dagarna. Vakna nätter med riktigt jobbig hosta, hög feber och så täppt i näsan. Han har varit extremt trött och knappt velat äta, men vatten har jag fått i honom och det är ju det viktigaste. Idag känns han lite piggare så vi ska åka ut till Ekerö och bara mysa.

Helgen gick i ett. I lördags var ju Jimi, Frida och Elin här. Vi åt middag ute i kvällssolen och hängde på min balkong i säkert fyra timmar. Älskade barndomsvänner 💗. I söndags hade vi kalas här hemma och det blev så himla himla lyckat. Här kommer ett gäng bilder 😊.. Mamma och Susanna kom vid elva för att hjälpa mig med allt fix. Med sig hade de dessa heliumballonger vi ställde utanför dörren. Så fina 💗. Maaat! Pastasallad är ett säkert kort. Alla gillar det och det är enkelt att slänga ihop oavsett om man är 2 eller 22 personer. Farfar, Sigge, mamma, jag och Johan 💗. Min älskling!!!! Världens bästa lillebror och morbror! Älskade Lisa 🌸. Han fick så många fina presenter! Klart flickvännen var på plats 💗. Så goooo 😊.Min älskade kusin Mattias 💗. Lite jobbigt med kalas ändå.. 😉Grabbarna 🙌🏼. Farfar och hans Margareta 💗. Susanna, världens bästa extramamma!Några av mina underbara vänner 💗. De är så engagerade i Sigge och det betyder jättemycket för mig 😊. Man ser så tydligt i hans blick när han inte är hundra 💗💗💗.

Tack till alla som kom, och tack snälla ni för alla fina presenter!! We Love You.

När det bara var Maja och Johanna kvar gick vi ner till parken med mat från MAX och en flaska Prosecco. Man blir helt slut av barnkalas 😂..

Maja är så duktig på att fota, det är hon som tagit alla bilder och de är inte ens redigerade. Lyxigt med en egen proffsfotograf 🙌🏼💗.

Nu ska vi åka till Ekerö och förhoppningsvis leka lite i parken beroende på hur Siggis mår. Hatar att se honom låg!

Puss på er 💗.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats