JAG ANTAR DET FINNS NÅN DU SKULLE RINGA OM JAG INTE FANNS. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

JAG ANTAR DET FINNS NÅN DU SKULLE RINGA OM JAG INTE FANNS.

Hej fina du.

Hur mysigt är det inte när regnet smattrar mot rutan och man ligger inne i värmen med filtar, tända ljus och lugn musik? Så otroligt rogivande. Som balsam för både hjärta och själ. Jag kan inte sluta lyssna på Winnerbäck efter igår. Just nu går “En tätort på en slätt” på repeat.. Vid 15-tiden igår var jag, mamma och pappa på plats hos Lisa. Vi satt ute på hennes mysiga balkong i några timmar och drack gott, pratade, skrattade och laddade upp inför konserten. Lisa och mamma <3.Middag på Poké Burger i Alvik med resten av gänget. Jag var skeptisk mot pokebowls länge (det kändes nog för nyttigt haha), men så fort jag testade den här på PB föll jag pladask. Tror den hete “prawntastic” om ni vill testa =).Jag bröt ett mönster igår. Vanligtvis dricker jag BARA bubbel (ibland, men väldigt sällan även vitt eller rosé) men igår blev det både bellini och den här magiska drinken. En och annan öl slank också ner och jag har inte alls varit bakis idag, kanske borde köra på drinkar och BÄRS oftare.. I vanliga fall ligger jag ju i fosterställning en hel dag efter att jag druckit, men idag har jag mått hur bra som helst.Pappa, Lisa och jag mitt i vimlet på Zinken. Älskar Lisa så himla himla mycket, världens finaste vän. Och jag älskar mina föräldrars vänner! Så roliga och härliga allihopa.

Åhhhh vet inte ens vad jag ska skriva om konserten! Han var så SJUKT bra live och jag har fått sååå många nya favolåtar. När Miss-Li kom ut och de körde “Om du lämnade mig nu” tillsammans rös HELA jag. Det kändes som att allting i hela världen, förutom deras röster, var bortblåst. Dtt av de finaste ögonblicken jag någonsin upplevt!

HUR kan man skriva så fint? Hur kan man få ner känslor i ord så att andra människor tänker “men vad fan, exakt sådär har jag känt” eller “det hade lika gärna kunnat vara jag som skrivit det här”.. Det känns ju verkligen som han tagit vissa av orden ur munnen på en. Wow alltså, vilken talang han besitter. Jag blir verkligen så sjukt imponerad av människor som skriver på det där sättet – det är så stort och vackert det där med ord.

Jag skulle kunna leva utan den där blicken
Som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har
När vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp
Kontakter som jag tappat
Som jag varit med
Förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa
Om jag inte fanns

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats