JAG ÄLSKAR DIG. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

JAG ÄLSKAR DIG.

Här kommer 12 bilder från 2018 på min diamant. Älskar honom så mycket och det har blivit så jäkla kul att umgås med honom. Vi kan verkligen leka tillsammans nu och jag älskar hans fantasi. Världens bästa älskling <3.

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December

Nu är Sigge 1 år och 8 mån. Alltså 20 hela månader. Snart 2 år. OVERKLIGT! Han är 82cm lång och väger runt 11.5kg. En ganska liten kille, men med extremt mycket personlighet (läs: temperament haha). Han är väldigt “spexig” och älskar uppmärksamhet. Väldigt medveten om när vi/andra vuxna kollar på honom, och väääldigt bestämd. Går något liiite snett gentemot vad han tänkt sig.. ja då vet vi att vi lever =). Han kan verkligen gå från noll till hundra över världens minsta grej och man hänger inte alltid med på varför han blir arg/ledsen, men det är bara att gilla läget och låta honom avreagera sig. Barn har ju också dåliga dagar <3.

Som ni vet var han ganska “sen” med att både krypa (9 mån) och gå (16 mån). Skriver inom citationstecken då jag egentligen inte gillar det ordvalet men ja, han var den enda på förskolan som inte kunde gå vid inskolningen och jag tyckte det var ganska jobbigt. Dels för att många påpekade det, men också för att han blev lite utanför när alla andra barn sprang runt och han mest satt i sandlådan med en spade. Men hur som (han började gå efter bara några veckor på föris).. Han PRATAR så himla mycket och det är SÅ kul! Det kommer nya ord nästan varenda dag och titt som tätt kommer det små meningar på 2-3 ord. Tex “mamma är där”, eller “bussen är borta”. Vi är så stolta över honom och tycker det är så underbart att få följa hans utveckling. Han förstår det mesta man säger till honom och börjar bli bättre på att lyssna. Ett tag var han en riktig ligist som bara gjorde tvärtemot allt vi sa. “Nej” var hans svar på exakt allt. Ett tips från mig till dig som kanske har en liten där hemma eller i magen – prata mycket med ditt barn! Jag har alltid försökt prata mycket med honom redan innan jag visste att han förstod.

Okej jag hade visst 2 tips =). LÄS böcker. Sigge ÄLSKAR att läsa och hämtar minst två böcker varenda kväll innan läggdags. Jag tror stenhårt på att det ger honom mycket nytta och jag har märkt att många av orden han kan faktiskt kommer ifrån våra böcker. Dessutom är det en jättemysig stund man får ihop! <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats