I <3 DAD.  | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

I <3 DAD. 

Hello you 💗. Just nu sitter jag i en taxi på väg till Hässelby för att gå på Nils (Majas lillebror) studentmottagning. Det ska bli jättekul och väldigt skönt att komma hemifrån några timmar. Sigge är fortfarande extremt gnällig och skrikig pga hans rygg som läker och KLIAR. Stackars liten… Jag är helt slut, har inte sovit mycket alls de senaste dagarna. Jerry kom hem vid tre och hämtade Sigge som ska få vara med pappa på jobbet medan mamma roar sig 😊. Viktigt med avlastning! Har på mig en ny blus som kom i mitt stora paket från Boohoo imorse, har dock inte hunnit ta någon bild men visar senare. När dörren stängdes igen hemma och jag blev själv satte jag mig på balkongen och njöt av… tystnaden haha. Jag älskar studentmottagningar! Stämningen, maten, alla fina tal och inte minst att se den lyckliga studenten 💗. 

Kommentarer

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats