HÖSTMYS. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

HÖSTMYS.

God kväll <3.

Precis krupit upp i soffan med en bit äppelpaj och en kopp vamiljte. Så mysigt!

Jag har aldrig varit en fikamänniska, men på sistone har jag varit jättesugen på just äppelpaj så idag efter middagen slängde jag ihop en. Den blev sååå god! Riktigt knäckig precis som jag gillar. Skulle du vilja ha receptet? Tryck på hjärtat nedan så lägger jag upp imorgon =).

Liten tröttis på väg till föris imorse. Han vaknade sex imorse och först när jag hörde honom kände jag bara “oh lord jag somnade ju precis…”, men när vi väl gick upp var det så himla mysigt. Frukost i lugn och ro med tända ljus innan vi kröp ner i vår säng en stund bara han och jag. Jerry är i Oslo. Sigge har sovit i eget rum sedan han var fyra månader och det har fungerat superbra för alla tre. Han har snittat mellan 12-14h sömn nästan varenda natt enda sedan han var så liten. Det tackar vi gudarna för! Men i alla fall – när han väl ligger inne hos oss, som imorse efter frullen, är det så mysigt att man bara vill stoppa tiden och aldrig trycka på play igen.. 

“Åhh mamma är det redan måndag igen”.. 

När vi kom var hela gänget på väg ut, så det var bara att dra på honom galonisarna =). Hans skor var inte lika vita när jag hämtade honom haha, men gummistövlarna är lite bökiga nu när han inte går än.

“Hejdå mamma du kan gå nu” =)

Åh min älskling prins var lite ledsen imorse när jag gick. Jag visste inte riktigt hur jag skulle bete mig, men jag vinkade och sa att mamma kommer sen.. Det kändes såklart jättejobbigt att gå, men efter en stund fick jag ett sms av förskolan där det stod att han var glad igen. SÅ himla himla bra att de gör så! Annars hade jag aldrig kunnat sluta tänka på hans lilla underläpp som darrar när han blir ledsen.

Nu ska jag slå på Idol. Siggis sover och jag njuter av lugnet.. Han var helt galen under middagen.. kastade all mat och vrålade rätt ut. Mamma sa att han kanske gjorde det som straff för att jag lämnade honom imorse, haha. Väldigt roligt och gulligt om det var så =).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats