HELGEN.  | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

HELGEN. 

Snabbgenomgång om vår helg hittills 💗. 

I fredags:Middag med Maja och Frida på Grekiska kolgrillen nedanför oss. Jag älskar grekiskt!Sigge slocknade hos Maja 💗. Alla mina vänner är verkligen så fina med honom. Jag skulle lita på varenda en som barnvakt 😊. Någon frivillig??? Jag och Jerry behöver en dejtkväll! 

Igår: (lördag)Dagen började med brunch hos My. Hon fixat så mycket gott och allting var dessutom nyttigt. Kidsen var också med såklart! 💗 Sigge till vänster, Celine (Hannas dotter) i mitten och sedan Tor (Mys son) till höger. Haha det är inte lätt alla gånger.. Vackraste Hanna och söta lillan. 

Efter några timmars brunch och bebisprat åkte jag ut till Ekerö för en myskväll med mamma. Hon hade fastnat hos sin underbara vän Lisa så jag och Sigge åkte dit för att ”hämta hem henne”, men istället blev vi kvar allihopa hela kvällen. Så mysigt 💗, älskar mammas vänner. Vedugnspizza, tjejsnack och vin – perfekt lördag! 

På vägen hem från Ekerö mötte vi upp Frida som följde med oss hem och sov över. Hon hade varit på dagsfest och middag men orkade inte åka hem – väldigt mysigt för mig eftersom Jerry ändå jobbade och kom sent inatt. Nu har vi precis ätit frukost och Sigge har somnat i min famn, det finns inget bättre (eller varmare haha).. Vi ska snart rycka upp oss och väcka Jerry för att äta lunch med min efterlängtade Fanny. Senare ikväll blir det grillning på Ekerö. Mycket nu! Ha en fin söndag 💗.. 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats