GRATTIS MIN ÄLSKLING. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

GRATTIS MIN ÄLSKLING.

Idag är det Sigges dag ❤️. Älskade unge! Ett år!!

Jag är såå nostalgisk idag. För exakt ett år sedan låg vi på BB och jag hade precis fått upp Sigge på bröstet. Min första tanke var att han hade så mycket mörkt hår.

Han vaknade sex imorse så jag smög upp och gjorde välling och gick in med paket till honom. Varenda morgon vaknar han glad. Aldrig en sur min – bara ett stort leende 💗. Imorse var han extra mysig och han somnade om mellan mig och Jerry efter lite fördelsedagsfrukost och tusen pussar.

Idag har vi varit på Kasai hela dagen och hjälpt Jerry med olika saker. Sigge har fått så mycket uppmärksamhet och kärlek av alla – han är lyckligt lottad och jag är så tacksam över alla öppna famnar han har omkring sig. Känslan på BB-hotellet var så konstig. Man var i en bubbla. Det gick liksom inte att ta in vad som precis hänt. Var han vår? Skulle vi ta med honom hem? Är jag mamma nu? Frågorna var många men svaren få.. Som tur var kom kärleken och gjorde allt naturligt direkt, och den kärleken växer sig bara starkare och starkare för varje dag som går. Att Sigge fyller år idag betyder ju också att jag varit mamma i ett år.

Direkt han kom blev det så tydligt för mig att han är mitt livs viktigaste uppdrag! Det är min plikt att se till så att han blir trygg, snäll, stabil och att han älskar sig själv precis för den han är. Jag känner mig otroligt säker i min mammaroll – men det är något som vuxit fram med tiden. Är stolt över att vara Sigges mamma. Han är verkligen min största stolthet 💗. Den här lilla killen har stulit mitt hjärta och gjort mig totalt mållös 💗. Vi skrattar så mycket varje dag. Han börjar bli rolig och väldigt medveten, den lille skiten.

Varenda kväll när han ska sova viskar jag i hans öra att jag älskar honom mest i hela världen. Det gör jag. Mest av allt i hela världen.

Grattis min älskade unge på din första födelsedag. Mamma och pappa ÄLSKAR dig!! 💗💗💗💗💗💗

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Grattis! Underbart läsa om din kärlek, så sjukt mycket man älskar sina ungar!
    Snart är min bebis oxå ett år, blir bara roligare samtidigt som det är jobbigt att tiden går så fort

Annons
stats