FRIENDS & FOOD. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

FRIENDS & FOOD.

Hello beautiful 💗. Jag har precis slängt mig på soffan efter att ha storstädat hela lägenheten, bytt sängkläder och tvättat. Bästa känslan!! Tidigare idag var jag och lunchade med några snygga morsor på Urban Deli, och dagen avslutades med middag på Aubergine.  Vad tycker ni om Sigge i hårband med rosett? Lånade det av Celine (Hannas dotter) till bilden hehe. Tyckte han var sjukt söt i det 💗. Aubergine har enligt mig den bästa maten i hela Stockholm. Varenda rätt är tio poäng! Gillar ni svensk husmanskost och andra klassiker måste ni gå dit – Linnégatan 38 på övre Östermalm. Vi åt där även igår och det blev liiite stökigt 😊.

Gårdagen var lätt den bästa dagen hittills den här sommaren! Vi hade så jäkla kul från morgon till kväll. Det är aldrig några konstigheter eller problem att ha med Sigge – han gör bara allting extra mysigt 💗.. Jag och min älskling 💗.

Vi var först och spelade volleyboll på Gärdetfältet i flera timmar (så SJUKT kul), och planen efter var bara att ta något att dricka på Aubban. Fler och fler droppade dock in och tillslut satt vi tio pers med bubbel, vin, drinkar, shots och massa massa gott att äta. Finns det något bättre än vänner och mat? Simon och Alex.Bästa och snyggaste pappan 💗!! I bilen på väg hem satt Fanny bak med Sigge och knäppte dessa kort. Han älskar verkligen att åka bil, så himla skönt för oss som åker så mycket.

Nu ska jag ta en dusch, ha en fin kväll ya all. Puss och kram 😊. 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats