FÖRSTA ETTÅRSKALASET. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

FÖRSTA ETTÅRSKALASET.

Hej från världens mysigaste hotellrum 💗.. Jag och Sigge flög ner till Malmö imorse då vi hade kalas för honom idag med tjocka släkten här 😊. Som vanligt sov han hela flygresan och sedan dess har det varit full fart ute i farmors trädgård. På Bromma flygplats imorse 😊.

Nu har jag och Jerry checkat in i en svit mitt på Lilla torg, så lyxigt och välbehövligt med egentid bara han och jag. Vi fick den här hotellnatten av mina föräldrar i julklapp 💗.

Dagens huvudperson 💗. På tisdag fyller han ett år, så sjukt. Outfiten har hans pappa varit och köpt helt själv utan mig – det är första och enda gången Jerry köpt något till Sigge 😂. Sötaste kepsen..Min familj 💗💗💗.Mima killar 🙏🏼. Maaat! Det blev grillbuffé – finns inget bättre. Älskar älskar älskar honom!!!! Efter maten var det dags för tårta. Pedram (Sigges mosters man, alltså Jerrys svåger) tog på sig att beställa tårtan och ja, jag förstår varför han var så ivrig 😂. Världens skönaste människa.Farfar 💗. Här nere är det tradition att man får äta tårta med händerna på sin första födelsedag. Sigge förstod dock ingenting till en början utan satt bara och sög på skeden, men efter några minuter hade han grädde precis överallt – precis som det ska vara 😊.Jag fick mata den lille latmasken tills han insåg att han kunde borra ner händerna och grisa själv 😉. Muuuums. Han var SÅ gullig när han åt – han satt och bjöd oss och delade ut pyttesmå smulor till mig och Jerry. Älskade griiiis. Det känns så bra i hjärtat när jag tänker på hur trygg min son är. Bara omgiven av människor som älskar honom för den han är 💗. Men jag är den som älskar honom mest av alla hihi.

Dagen har verkligen varit otroligt lyckad! Strålande sol och 22 grader varmt, svingod mat, underbara presenter (Sigge sov dock när det var dags att öppna haha) och världens bästa lilla unge. Tack för idag! 🌸

Nästa helg är det kalas igen hemma i Stockholm 💗. Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och bara mysa med Jerry. Vi ska beställa upp mat till rummet och äta upp allt godis i minibaren😊. Natti <3.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats