FIN HELG. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

FIN HELG.

Fredagsmys med festis, morotskaka och lekland. Världens bästa lilla människa! Han börjar bli så himla rolig nu och jag älskar honom mer och mer och mer och mer och MER för varenda SEKUND som går!!!! 
Igår dukade jag upp för pizza- och bubbellunch här hemma med några vänner. Vi tillbringade dagen på Mister French och avslutade med god middag och läggdags redan klockan nio. Ibland finns det inget bättre än att somna tidigt och vakna upp fullt utvilad.
Många frågar mig om Sigge alltid är glad. Här har ni svaret =)… 
Vi har hängt på Ekerö hela dagen idag. Jag och Jerry köpte med oss färskt bröd till frukost och vi satt faktiskt ute på altanen och åt. Såå härligt väder idag! Det blev promenader, massor av lek och kebab till lunch innan vi åkte hem. Perfekt söndag <3.

Nu ligger jag i soffan och kollar valvakan. Jerry är iväg och jag och Sigge har haft världens mysigaste kväll bara vi två. Vi har skrattat så mycket att vi båda nästan kiknade. Han är min stora lycka – min lilla pojke.

Snart måndag igen och en veckas jobb väntar. Känner mig peppad på vad framtiden har att erbjuda och är väldigt väldigt tacksam över att få spendera all min lediga tid med familjen och vännerna. I slutet av dagen finns det inget viktigare för mig än just det <3. Natti!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats