EN DAG PÅ STRANDEN. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

EN DAG PÅ STRANDEN.

Hej från världens skönaste hotellsäng 💗. Känner mig lite som en prinsessa just nu, och det är väldigt härligt kan jag tala om för er 😊.

Jag och Sigge flög ner till Malmö igår, och när vi äntligen kom fram möttes vi av en stor rosa blombukett och ett hotellrum med havsutsikt. Det var min försenade morsdagspresent från Jerry. Blev så himla glad!! Vi strosade runt på stan hela eftermiddagen och framåt solnedgången blev det middag och bubbel uppe på Kasai in the sky. Säger bara wow. Maten här är nästan ännu godare än på Kasai i Sthlm! Det är faktiskt sant 😉. Världens snällaste lilla kille som somnar på pappas bröst mitt i vimlet på restaurangen. Så duktig 💗.

Ni förstår inte hur lyxigt det är att bo en våning under Kasai. När vi var klara igårkväll tog vi bara hissen ner och kröp ner i den stora fluffiga sängen alla tre. Livet alltså.. Imorse gick vi upp tidigt (8 hehe) och åt hotellfrukost. När alla var nöjda satte vi oss i bilen och körde till Höllviken. Jag har aldrig sett en vackrare plats i Sverige! Titta bara på sanden! Helt kritvit.

Jerry spenderade mycket av sina somrar här som liten och jag vet att det betydde mycket för honom att åka dit idag med sin egen lilla pojke. Något jag verkligen älskar med Jerry är hans sätt att berätta saker på. Jag älskar att lyssna när han pratar för han lever sig in i sina berättelser till 110%, man vill bara höra mer och mer. Han har väldigt nära till både skratt och gråt och det är något jag verkligen värdesätter – att känna mycket och kunna visa sina känslor. Älskar den mannen så fruktansvärt mycket och blir mer kär i honom för varje dag som går! Men nog om det 🙈..Pappa får en puss av sin “mini me” 💗Övar på att gå 😊.Det blåste helt galet mycket på stranden och det blev lite jobbigt för Sigge med all sand, så vi åkte till Skanör istället och gick runt där. Wow säger jag bara! Här vill jag ha sommarhus. Får nog vinna pengar först men alltså. Vilken idyll!! Hamnen är så fin. Det ser ut som vykort allting. Att kunna åka runt iklädd endast blöja i maj.. Tack maj för det 💗.Vi åt lunch på världens mysigaste ställe. Jag ville ha allt på menyn. ÄLSKAR färsk fisk! Det känns så fräscht och speciellt på ett sådant här ställe 😊.Förstår ni om man skulle ha ett hus här och kunna gå hit på eftermiddagarna och plocka ihop lite smått och gott? (Bubblet står på kylning hemma och man har precis tagit ett dopp i havet) Alltså åhhh vi måste köpa något här!!! Vi kunde ju inte bara ta varsin rätt så vi delade på tre. Varmrökt lax med färskpotatis och romsås, smörstekt sill med mos och en hederlig räkmacka. Man tror knappt man är i Sverige när man ser sig omkring bland den vita sanden, havet och palmerna. Som sagt – jag har nog aldrig sett något finare 💗. Spontant 😉..

Nu har jag precis lagt mig i sängen, Jerry jobbar men han kommer nog ner snart. Imorgon flyger jag och Sigge hem igen för på söndag åker han, jag och mamma till Grekland. Om vi flänger mycket? Japp 💗.

Natti <3.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats