EN ANNORLUNDA MIDSOMMAR. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

EN ANNORLUNDA MIDSOMMAR.

Hej på er 💗. Jag hoppas ni alla haft en magisk midsommar med mycket god mat, fina människor, gott i glasen och massor av nya minnen 🌸. Vi sitter i bilen på väg hem från landet nu och jag hade ju såklart tänkt uppdatera er under helgen, men den här gången blev midsommar till en enda stor kräkfest. Och det berodde inte på alkohol för jag drack inte en droppe. Alltså vi har varit SÅ sjuka!

Jag började få lite ont i magen under middagen i torsdags, och från ingenstans sa det bara pang och jag blev så jäääkla magsjuk. Jag spydde så mycket att det kändes som jag höll på att kvävas varje gång, usch det var en av de värsta nätterna i hela mitt liv.. Sigge älsklingen åkte på det han med så vi två låg inne hela midsommarafton – vi fick fira dagen efter istället. Min älskling var såå dålig! Ingen av oss fick behålla ens en droppe vatten, och det kändes så himla hemskt att inte få ge honom något att äta/dricka :(. Det blev vätskeersättning med tesked och så småningom piggade han på sig 💗.

Som vanligt hade mamma fixat så himla fint med all mat och dukning. Jag ÄLSKAR maten på jul/påsk/midsommar, men jag hade verkligen ingen aptit och kunde inte äta. Ångrar det sååå mycket nu haha! Pappa, mamma, jag och Daffy. Så taggade på matchen!! Vi 💗.

Jag var så ledsen över att vi inte fick några fina midsommarbilder, men när vi väl firade i lördags (en dag för sent) spydde Sigge ner hela min outfit så det fick bli några kort i fotbollströjor innan matchen istället 😊..

Att se matchen var nog helgens höjdpunkt om man nu bortser från resultatet. Jag började må bra igen och vi alla satt i tröjor och var så jäkla nervösa. Det var dock inte så spännande för Jerry som drog nitlotten och blev sjuk han med.. Han fick springa upp och ner mellan TV:n och toaletten för han vägrade lägga sig och missa fotbollen 😂. Sista middagen stod Daffy för och han hade med sig en stor biff från sin restaurang. Det blev grillat med god sallad, färskpotatis och världens godaste vitlökssmör. Daffy heter egentligen Daniel och är en av Jerrys bästa vänner. Han är världens mest ödmjuka, generösa, roliga och genomäkta människa! Älskar honom och är SÅ glad över att han följde med 💗💗.

Ikväll blir det hämtpizza och tidigt i säng – vi alla är trötta och tömda på energi efter den här helgen. Känner mig svag i kroppen så hoppas på att få må helt hundra snart.

Stor kram och hoppas ni hade en fin midsommar 🌸.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats