EGENTID & TIPS TILL MINI. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

EGENTID & TIPS TILL MINI.

Hello you 💗.

Som ni läste imorse (inatt..) mådde jag inte så bra, men efter att ha gått iväg och fixat naglarna känner jag mig piggare och framför allt mycket gladare! Jag behövde verkligen komma ut och ha några timmar för mig själv.

Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter dränka mig själv i body lotion från Rituals 💗. Känner hur huden skriker efter återfuktning! Jag är väldigt dålig på att smörja in kroppen och gör det nästan bara när jag varit utomlands och blivit torr, men jag älskar verkligen känslan så jag försöka göra det till en rutin efter varje dusch. Ansiktet är jag mer noggrann med och speciellt nu när jag inte använt något smink alls på nästan en hel månad – känner mig så mjuk och len. Brukar annars ha lite problem med finnar.. Tänkte tipsa er om en babyprodukt jag blivit kär i nu när vi ändå är inne på hudvård! Det här är ingen reklam eller spons, bara en ren rekommendation 😊. Visste ni att Rituals har en serie för de allra minsta? Mina nya naglar 💗. Valde en vårig färg idag och är jättenöjd! Älskar bubbelgumsrosa. Hur som helst! När vi badar Sigge tvålar vi in honom (kropp och hår) med babyschampot från Rituals och det doftar SÅ GOTT. Konsistensen är så mjuk och hans hud blir inte det minsta torr efteråt. Ibland smörjer vi in honom med mini-derm men han är nästan aldrig torr. Bästa badbaljan från Beemoo. Schampot kostar 90kr vilket egentligen är svindyrt för ett schampoo till liten bebis haha, men man använder ju inte så mycket så flaskan håller länge. Jag älskar när han är nybadad och hans hår doftar gott 💗..

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats