DU OCH JAG. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

DU OCH JAG.

Idag myser vi hemma 💗. Faaan vad jag älskar den här lilla människan, det är helt sjukt! Kärleken har liksom ingen ände – det finns verkligen inga ord som kan beskriva det jag känner inom mig när jag tittar på honom. Det bästa i hela världen är när han ler… Då skiter jag i allt annat, inget omkring (INGET!!) spelar någon roll när han ler med sin perfekta lilla pussmun. Mår han bra mår jag bra 💗, han gör mig hel och KOMPLETT! Älskade unge. 

Kommentarer

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats