DEJT & SEPARATIONSÅNGEST. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

DEJT & SEPARATIONSÅNGEST.

God morgon 💗.

Jag har precis hoppat på tåget hem mot Stockholm för att imorgon åka till Prag med Frida. Jerry och Sigge åker hem imorgon och det var riktigt jobbigt att säga hejdå 💔. Det längsta jag varit ifrån Sigge är två nätter och nu ska jag vara det i fyra. Jag vet att jag behöver den här egentiden och att jag och Frida kommer ha världens bästa helg – men jag hatar att säga hejdå! Mitt ALLT!!!! Ahhhh mitt hjärta exploderar. Älskade älskade älskade unge vad jag redan saknar dig 💗, men du kommer ha världens mysigaste helg med världens bästa mormor och morfar 💗💗💗.

Igår hade jag och Jerry date night 😊. Så mysigt och välbehövligt då och då! Vi satte oss mitt i smeten på Lilla torg och åt chark, kycklingsallad och bara hade vi-tid. Jag körde så det blev inget vin för mig (nej jag är inte gravid 😂) men Jerry drack rödpang 😊. Efter middagen gick vi och satte oss vid vattnet och bara pratade en stund innan vi åkte hem. Älskar den mannen SÅ mycket 💗. Min stora trygghet här i livet, och den som får mig att skratta mest av alla. Jag ser verkligen upp till honom och tycker vi kompletterar varandra p e r f e k t 💗. När Sigge kom och jag blev mamma kände jag att jag hittade hem. Att det här är mitt livs viktigaste och finaste uppdrag. Likaså känner jag när jag är med Jerry – att jag är hemma var vi än i världen befinner oss. Tänk att vi har en underbar liten son ihop. Att Sigge är hälften mig och hälften Jerry.. Jag känner mig så rik på livet som har dem. Nu när jag ska åka bort känns det så sjukt lyxigt att jag har min egna lilla familj att komma hem till på söndag. Har ALDRIG ångrat att jag fick barn tidigt – jag älskar att jag och Jerry vågade ta det steget. Det bästa steget jag NÅGONSIN tagit!!!! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamiano

    ❤️❤️❤️❤️nu ska du o Frida ha världens bästa helg! Bästa o äldsta vännernaSigge kommer ha det såååå bra med oss alla ❤️o såååå mysigt när ni ses söndag

Annons
stats