DE SENASTE DAGARNA. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

DE SENASTE DAGARNA.

Hej fina 💗. Igår var jag och Sigge inne i stan hela dagen och därför hamnade bloggen som nummer två 😊.. Min blus är ny och kommer från BOOHOO, gillar den jättemycket! Mottagningen i tisdags var jättemysig. Både jag och Maja var avundsjuka på studenterna haha. Sommaren då jag gick ut gymnasiet var den bästa tiden i mitt liv (förutom nu då). Igår åt jag och Johanna lunch i Humlan. Det är så himla fint och mysigt där nu. Jerry kom också förbi en snabbis 😊.Blus – BOOHOO. Shorts – H&M. När Johanna gick tillbaka till jobbet mötte jag upp My och Tor för lite bebishäng. Och sist men inte minst – girls night out! Okej inte riktigt, men nästan (bara inte lika stökigt hehe). Jag och Lisa satte oss på Langolo och drack bubbel, det var nog kvällens höjdpunkt. Allt kändes som förr. Hon är liksom allt i ett!! Så grymt rolig, smart och med det största hjärtat. Vi gick sedan till Kasai och åt en riktig brakmiddag med Sanna och My 💗. Bästa dagen på länge! KRAM. 

Kommentarer

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats