BABY L. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

BABY L.

Hej loves 💗. Jag hade verkligen behövt sova ordentligt inatt, men Sigge sov mellan oss (PÅ mig) och det är jättemysigt men också galet varmt och liiite stökigt 😊.. Är väldigt trött och fortfarande lite svag i kroppen efter helgen så inatt får S sova i sin säng 💗.

Idag har vi ÄNTLIGEN träffat Carro och hennes lilla Leona. Hon har alltså hunnit bli två månader men varje gång vi bestämt har Sigge blivit sjuk eller så har vi varit i Malmö. Men idag, äntligen! Älskade ungar 💗. Tänk att det här är våra barn! Hur fin är hon inte 💗💗. Lite groggy också hihi. Sigge var inte jätteintresserad av henne men han gillade inte när jag satt med henne i famnen 🙈. Mammas älskling blev nog lite sotis?..

Åh vilken mysig dag med bebisgos, lunch, glass och catch up. Nu ikväll har jag och Sigge lekt massor, ätit fiskbullar, badat och myst. Han har precis somnat och jag ska ta tag i tvätt och disk. Kul? Nej, men jag älskar känslan när man är klar 🙌🏼.

Natti<3.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M.B

    Hej! 🙂 kan inte du skriva en liten uppdatering kring Sigge nu när han är 1 år? Vad har ni för rutiner, har han börjat gå, när ska han börja på förskolan? Har själv en ettåring och tycker det är så intressant att höra hur andra har det 😄 Älskar din blogg!

Annons
stats