BABIES AND BRUNCH. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

BABIES AND BRUNCH.

Hej finisar 💗. Känner mig så full av kärlek och positiv energi efter den här dagen! Världens skönaste känsla att få lägga sig lycklig. Carro och Leona kom hem till oss vid tio imorse. Vi har haft den bästa dagen tillsammans med våra älskade kiddos 💗. Kolla bara på dem! Jag älskar ihjäl mig! Så otroligt söta ihop. Drömbrunch!! Och världens finaste porslin. Jag samlar på Mateus och vill utöka den lilla familjen snart. Finns verkligen så mycket fint 💗. Här har vi en som älskade amarican pancakes. Han åt och åt och åt 😊.Jaa det rycker ju lite i äggstockarna när man umgås med den här lilla. Skämtar inte.. Alltså bebisdoften är den bästa i världen! Jag är så kär i henne 💗.

När Carro gick kom Jimi hit, och strax därefter knackade Frida på dörren 😊. Älskar när mitt hem är fullt av vänner! Vi låg i soffan alla tre och skrattade som bara vi kan – bästa skrattet 💗.. Jag slängde ihop en kycklingpasta och nu har vi precis lagt oss jag och Frida. Finns inget mysigare än sleepover med sin bästa vän!

Tack mina älskade vänner för den här dagen. Den kommer jag leva länge på.

Godnatt fina ni <3.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Danielas Dagbok

    Alltså Malin, måste bara säga att jag uppskattar din blogg SÅ mycket! Känner dig inte alls, men har verkligen fastnat för att allt här inne känns så äkta. Pratade nyss i mitt senaste poddavsnitt (http://danielasdagbok.com/2018/june/vart-basta-poddavsnitt-hittills.html) om hur mycket jag påverkats negativt av all perfektionshets i sociala medier, men känns verkligen som att jag slipper allt sånt varje gång jag klickar in mig på din blogg. Så, fortsätt i samma stil! 🙂

    1. Malin Andered

      Men oj vad glad jag blir!!!! Tack snälla du för kommentaren ❤️❤️❤️ Och säg till om du vill ha en gäst i podden 😂🙈😘

Annons
stats