ATT NJUTA AV LIVET. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

ATT NJUTA AV LIVET.

Min frukost imorse, mmmh så gott med färska bär och kokos 💗.Hej förresten 😊. Vi har precis kommit hem efter en helt underbar heldag i stan med vännerna. Precis som alla andra dagar den här veckan har vi hängt ute och spelat volleyboll, lunchat, druckit gott och ätit middag ett stort gäng. Idag var det jag, Jerry, Maja, Daffy, GC, Tickis och Sigge. Alla Jerpans vänner har oklara – men roliga – smeknamn haha. Älskar sommarkvällar som dessa.. Det gäller att ta vara på varenda minut och bara njuta av livet.

Min kärlek 💗.

Imorgon åker vi ner till Skåne för familjemys med Sigges farmor. Det ska bli spännande att se hur bilresan ner går med Sigge men jag chansar på att han i princip kommer sova hela vägen med undantag för matning och blöjbyte 😊. Vi ska sova första natten hos Jerrys föräldrar och på fredag ska vi lämna Sigge där och ta in på hotell.. Det är nämligen Bubbles & Brunch i Falsterbo och jag ville så gärna följa med! Det blir min första fest på ett år och Sigges första natt utan oss.. Jag vet ju att det kommer gå hur bra som helst men jag tycker ändå det är lite jobbigt. Ja ja, nu ska jag packa det sista och försöka somna tidigt. Jerry ska iväg till Norrköping imorgonbitti så jag ska köra dit med Sigge och plocka honom på vägen – hoppas VERKLIGEN han sover när jag ska sitta två timmar bakom ratten helt själv haha. Panik om han börjar skrika där bak mitt på motorvägen.

Ha en fin kväll 💗!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. KJ

    Ha honom i framsätet? Koppla ur airbagen för passagerarsätet och sen är det bara tuta och köra. Så gör vi om jag kör själv. Lätt att hålla koll och stoppa in nappen när de börjar bli missnöjda

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats