ÄNTLIGEN ÅT RÄTT HÅLL. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

ÄNTLIGEN ÅT RÄTT HÅLL.

Hej fina du 💗.

Imorse blev jag, precis som jag skrev att jag önskade igår, väckt av en pratglad och feberfri liten kille. Vilken lycka 💗. Äntligen går det åt rätt håll! Han hostar fortfarande men han är pigg och känns frisk i övrigt. Min skatt.Jag och Maja på Sigges kalas. Jaa jag har världens vackraste vän!

Eftersom grodungen mådde bättre imorse åkte vi in till Kasai framåt lunch och åt god mat på takterrassen. Jag tog grillad lax och det var sååå gott! Till middag grillade vi kyckling och gjorde en sommarsallad med feta och rädisor. Älskar tyvärr allt som är onyttigt, men jag älskar mig själv mer när jag ätit fräsch mat 😂. Försöker att inte äta kolhydrater i veckorna och det har väl gått sådär de senaste dagarna hehe, men jag mår så mycket bättre när jag äter rätt så jag vill verkligen få in det i min vardag. När vi är här nere känns det dock som “semester” och därför är det svårare att hålla 😉..

Nu ska jag lägga mig. Det är så himla tråkigt att a l l t i d somna själv utan Jerry, men det är å andra sidan väldigt mysigt när han kommer hem mitt i natten och kryper ner bredvid mig (försöker vara positiv här, är egentligen skitbitter 😂). Natti 💗.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Saga

    Hej Malin!

    Kan inte du skriva lite om Sigges utveckling nu som ettåring? 🙂 och när är planen att han ska börja på dagis?

Annons
stats