19:05. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

19:05.

f330b06c-a8e9-4cbd-9da9-b6da0c6fdf95.jpgBilderna är från i lördags då jag, mamma och Sigge hade världens bästa dag ute på Ekerö. Promenad i solen, gunga, bubbelbad, chark och gott i glasen.

Igår var vi på brunch hos Daffy på Quarti. Vi var ett gäng på 12 pers som åt god mat och njöt av söndagen tillsammans. Jag älskar verkligen söndagar! Jerry åkte till Malmö igårkväll så inatt sov Sigge med mig i vår säng vilket var väldigt mysigt. Det enda positiva när Jerry är borta är att det är ordning och reda här hemma haha. Ingen som blöter ner heeeeeeeeeeeela badrummet efter duschen eller som lämnar all disk framme efter maten. Men det är som sagt det enda som är bra. Jag saknar honom redan, men han kommer hem på torsdag och stannar över helgen innan han “flyttar” till Malmö för ett tag.

Idag har jag känt mig rätt sänkt. Jag är jätteförkyld och har fortfarande ont i halsen – blir galen på att det aldrig bryter ut! Nu är det liksom inget extremt men ändå tillräckligt för att ta all min energi. Går bara och väntar på att bli sjuk på riktigt så jag slipper det här mellantinget. Ja ja, nog om det hehe. Maja kom hit tidigare idag och hjälpte mig lite med Sigge. Vi har bara tagit det lugnt och kollat film vi tre <3. Nu ska jag slänga ihop en sallad och slökolla lite TV innan sängen. Tänkte för en gångs skull försöka somna tidigt ikväll =)..

Puss.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cialis

    Why cant you guys just wait till we hire a damm coach these non stop reports are getting ridiculous by the way how does the football team doing this spring

Annons
stats