och fast att han är nonchalant så är han den jag gillar. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

och fast att han är nonchalant så är han den jag gillar.

Jag stod med hjärtat i min hand men du bara gick förbi. Om du vill kapa alla band så ska jag ge dig frid. Jag ska säga att jag förstår, inte ställa några krav – och öppna dörren när du går så att du kan ge dig av. Jag vet att jag står på egna ben, på egen hand. Du ska få se att jag kan ro i land.Jag har gått din väg steg för steg men du ska få se att nu går jag min väg. Jag tänker inte skriva brev, inte ringa på din dörr. Det blev ju ändå som det blev, ingenting är som förr. Om jag ringer dig någon dag så tror jag nog att du förstår, då är det bara för att jag vill höra hur du mår. Jag vet att jag står på egna ben och på egen hand. DU ska få se att jag kan ro i land. Jag har gått din väg steg för steg
men du ska få se att nu går jag min väg.

Jag hittar nog hem tillslut och finner säkert vägar ut. En liten bit av mig finns nog kvar hos dig. Jag är nog mera stark än svag. Nu går jag mot en morgondag. Det kommer att gå bra. Jag ska leva livet. På egna ben.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats