hon säger ljug för mig älskling | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

hon säger ljug för mig älskling

Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras, ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där. Hon tror att det som har makten att föra oss samman, rimmligen också har makten att dra oss isär.

Ljug för mig älskling med Lisa Ekdahl är världens vackraste sång.

Min kamera är som ni märker tyvärr trasig så det blir mycket web- och gamla bilder nu ett tag :(. Jag mötte upp Frida vid halv två inatt så gick vi hem till henne och sov hihi ;). Nu har vi precis ätit tacos till lunch och dagens planer är suddiga. Tomma. Jag kan fortfarande inte ha några andra skor än flip-flops så bio ikväll som vi sa igår börjar jag tveka lite på nu hehe, men det ska nog gå fint :). Ikväll kommer förresten BELLA hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Känns lite overkligt att hon ska bo här nu, hos mig, påriktigt. Tre år i Paris, var jag död då eller är det tiden som går så fruktansvärt fort? Man hinner knappt säga resa förrän någon är hemma igen.. När jag har fått en kamera så ska jag lägga in det jag shoppade i Turkiet samt det jag köpte i Vby ;). Ha en fin dag, PUSS!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats