And I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

And I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time.

Fick världens dampryck vid tolvslaget inatt när Bella var här, började rensa hela mitt rum. Slängde så otroligt mycket skit som annars bara har samlat damm! Bella fick en hel väska med massa smink, smycken, pennor etc. som jag annars skulle ha slängt, så vi båda tjänade på det :D. Två hela påsar kläder har jag också rensat ut, mest fotbollskläder (snyft :() men även onödiga skitkläder som jag inte har haft mod till att slänga. BORT!

Just nu har jag precis tänt värmeljus i hela rummet och satt på 104.7, bästa. Jag kan inte lyssna på r&b och dunkmusik, det är inte jag! Börjar få lite småpanik nu när skolan snart börjar, inte för att jag inte vill gå i skolan men för att jag inte ska gå i MIN skola längre :'(. Jag har skrivit ett inlägg om det här som jag länkar till här: http://baraamalin.blogg.se/2010/may/before-the-storm.html#comment. Det gör ont i hjärtat när jag tänker på det, men jag och Frida ska hälsa på jätteofta (i allafall jag!!!!!!!!) och första dagen i Blackan så ska jag på morgonen innan jag går till bussen svänga förbi och kramas lite med lärarna. Kommer säkert börja grina då, men då får jag vara svart i ansiktet första dagen i gymnasiet. SKIT SAMMA!!!!! Nu ska jag se på Dear John :D. Puss!!

Frida och jag FÖRSTA DAGEN I NIAN! Vi ser dessvärre ut att vänta på första dagen i trean, men det är en annan femma. Såhär såg vi ut då.. För nästan exakt ett år sedan :D. Då vi fortfarande hade ett helt år kvar med världens bästa människor, då vi fortfarande kunde andas och må bra haha. Lite sorgligt ju. 🙁

Och såhär såg vi ut sista veckan i nian, som förövrigt var den bästa, men också mest sorgliga veckan i mitt liv:

Alltså jag säger bara: Ni som har år kvar i Träkvista, NJUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats