I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home. | MALIN ANDERED ♥

MALIN ANDERED ♥

Annons

I’m givin’ it my all, but I’m not the girl you’re takin’ home.

Trött tjej!! Igår var jag ju somsagt på 40års-fest och det var skitroligt och trevligt! Kräftor och buffé. Mat är livet.;). Nej men det var verkligen great! Vid tio så åkte jag och Frida in till Vällingby där en av Andrés fotbollskompisar hade lite partaj, så vi var där och sedan kom även Espi. Det var ett jävla strul med alla bussar osv. inatt så jag och Frida kom hem runt halv tre. Bussen gick bara till Centrum och inte orkade vi gå i våra klackskor så jag, Frida, Lydia och André liftade…….Och det gick!! Nice att få skjuts ända hem haha ;). Imorse klockan halv nio så stod jag och Frida på en fotbollsplan. Jobbajobbajobba. Okej, det är det enklaste jobbet i världen men det är ju fan iskallt ute och vi var hur trötta som helst, men det gick bra :D. Nu ska jag bada lite bubbel, jag är helt genomfrusen. Vi hörs ikväll, PUSS.

Jag och min älskade André.

Andrés tvillingsyster och hennes flickvän.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats